Doe NU mee met ons #1 LIVE ondernemersevent, het ELITE BUSINESS SEMINAR.

Over ons

En wat ons de #1 maakt

ONZE FOCUS

Is om ondernemers te helpen hun maximale potentieel te bereiken

De Academy heeft meer dan 5.000 ondernemers getraind om te groeien door de verkoop, marketing, leiderschap, HR en financiën te verbeteren. We organiseren onze live-evenementen elke maand. Deze evenementen hebben een zeer hoge energie vanwege de opwinding die aanwezigen hebben als ze de kracht begrijpen van de informatie die wordt onderwezen en hoe deze hun bedrijf kan transformeren. Onze training is geen “denk” training maar een “doe” training en we garanderen resultaat.

We zijn een community van

groeiende ondernemers aan het bouwen

Mensen die ervoor kiezen om zichzelf te onderwijzen, zodat ze een gezonder bedrijf kunnen hebben, gelukkiger kunnen zijn in hun bedrijf en een balans tussen werk en privé kunnen hebben. Veel bedrijfseigenaren zijn opgebrand met niets meer in hun benzinetank, omdat ze verstikt worden door een gebrek aan systemen en winst.

In deze community wordt iedereen aangemoedigd om out-of-the-box te denken en te doen. NDBA is hier om u te laten zien wat er echt mogelijk is als u grootse actie onderneemt. Zie ons als een verlengstuk van uw team op uw reis naar grote groei.

ONZE MISSIE

Het worden van een wereldleider in bedrijfseducatie en het transformeren van zoveel mogelijk bedrijven over de hele wereld om hen te helpen dingen te bereiken waarvan ze dachten dat ze dat nooit zouden kunnen.

WIE IS NICOLAS DE BRUYN

EN WAAROM KAN HIJ HELPEN

Nicolas De Bruyn is een zakenman uit België die een passie heeft om anderen te helpen succes te behalen in hun bedrijf en in hun leven. Hij heeft persoonlijk en professioneel veel uitdagingen overwonnen en heeft de afgelopen 10 jaar zijn tijd besteed aan het delen van deze lessen met anderen, niet alleen over hoe ze te overwinnen, maar ook om te groeien. Hij gelooft dat het ultieme succes in zaken en leven is om gelukkig te zijn.

Met een portefeuille van onroerend goed en bedrijven ter waarde van meer dan 40 miljoen euro, praat Nicolas niet alleen maar leidt hij de weg. Zijn bedrijf voor bedrijfseducatie NDBA is één van de grootste in België en traint elk jaar duizenden mensen hoe ze kunnen groeien met exact dezelfde strategieën die hij heeft gebruikt om zijn portfolio van bedrijven te laten groeien.

Zijn bedrijven variëren van onderwijs, sportscholen, wellness tot onroerend goed en Nicolas was een *deelnemer * in het tv-programma ‘The Sky Is The Limit’. Hij woont momenteel in Ninove, België met zijn vrouw Sarah en zijn dochter Elisabeth.

Ontmoet de

community

en ontdek echte NDBA verhalen