Doe NU mee met ons #1 LIVE ondernemersevent, het ELITE BUSINESS SEMINAR.

Over ons

En wat ons de #1 maakt

ONZE FOCUS

ONDERNEMERS HELPEN HUN MAXIMALE POTENTIEEL TE BEREIKEN

De Academy heeft meer dan 5.000 ondernemers getraind om te groeien door de verkoop, marketing, het leiderschap, HR en financiën te verbeteren. We organiseren elke maandlive-evenementen. Deze evenementen hebben een zeer hoge energie vanwege het enthousiasme die de aanwezigen hebben wanneer ze de kracht begrijpen van de informatie die wordt onderwezen én hoe deze hun bedrijf kan transformeren. Onze training is geen “denk”-training maar een “doe”-training en we garanderen resultaat.

We bouwen aan een community van

groeiende ondernemers

Dit zijn mensen die ervoor kiezen om zichzelf te onderwijzen, zodat ze een meer gebalanceerd bedrijf hebben, gelukkiger kunnen zijn in hun bedrijf en een evenwicht tussen werk en privé kunnen hebben. Veel bedrijfseigenaren zijn opgebrand zonder energie over, omdat ze verstikt worden door een gebrek aan goede methoden en rendabele winst.

In deze community wordt iedereen aangemoedigd om out-of-the-box te denken en te doen. NDBA is er voor u om te laten zien wat er echt mogelijk is als u grootse stappen zet. Zie ons als een verlengstuk van uw team op uw reis van groei en verbetering.

ONZE MISSIE

Het worden van een wereldleider in bedrijfseducatie en het transformeren van zoveel mogelijk bedrijven over de hele wereld om hen te helpen dingen te bereiken waarvan ze dachten dat ze dat nooit zouden kunnen.

WIE IS NICOLAS DE BRUYN

EN WAAROM KAN HIJ HELPEN

Nicolas De Bruyn is een zakenman uit België die een passie heeft om anderen te helpen succes te behalen in hun bedrijf en in hun leven. Hij heeft persoonlijk en professioneel veel uitdagingen overwonnen en heeft de afgelopen 10 jaar zijn tijd besteed aan het delen van deze lessen met anderen, niet alleen over hoe deze uitdagingen te overwinnen, maar ook hoe te groeien. Hij gelooft dat het ultieme succes in zaken en het leven ligt in gelukkig zijn.

Met een portefeuille van onroerend goed en bedrijven ter waarde van meer dan 40 miljoen euro, praat Nicolas niet alleen, maar leidt hij de weg. Zijn bedrijf voor bedrijfseducatie NDBA is één van de grootste in België en het traint elk jaar duizenden mensen om te groeien met exact dezelfde strategieën die hij heeft gebruikt om zijn portfolio van bedrijvenuit te breiden.

Zijn bedrijven variëren van onderwijs, sportscholen, wellness tot onroerend goed en Nicolas was een *deelnemer * in het tv-programma ‘The Sky Is The Limit’. Hij woont momenteel in Ninove, België met zijn vrouw Sarah en zijn dochter Elisabeth.

Ontmoet de

community

en ontdek echte NDBA verhalen