Doe NU mee met ons #1 LIVE ondernemersevent, het ELITE BUSINESS SEMINAR.

opleidingen

Master of Business Integration

Tijdens dit programma leer je technieken van Marketing en Verkoop voor meer resultaat in omzet en winst.

Bouw een Money Making Marketing Plan, zodat je marketing winst maakt i.p.v. geld kost. Creëer een super sales system dat je kan implementeren op jezelf en je team.

Verder leer je hoe je je bedrijf een betere structuur te geven en hoe het kan uitgroeien tot een succesvolle, zelfwerkende en beredeneerde onderneming door van je missie een strategieplanning te maken met duidelijke acties.

Creëer een supergemotiveerd team dat samen met jou de gestelde doelen bereikt. Tot slot zal er gefocust worden op krachtig, energiek leiderschap met onmiddellijke groei in je bedrijf: doelen stellen en daar als leider naartoe werken.

Een bedrijf kan maar zo sterk worden als de leider ervan!

Money Making System

Tijdens dit programma gaan we aan de slag met resultaatvolle en beproefde technieken van Marketing en Verkoop voor meer resultaat.

Deze technieken zorgen ervoor dat je bedrijf evolueert van “overleven” tot “expansie en groei”.

Bouw een Money Making Marketing Plan, zodat je marketing winst maakt i.p.v. geld kost.

Creëer een super sales system dat je kan implementeren op jezelf en je team.

Kortom je leert hoe je de omzet en winst op een zekere en leuke manier kan doen groeien.

Business Integration

Leer hoe je bedrijf een betere structuur krijgt en kan uitgroeien tot een succesvolle, zelfwerkende onderneming door van je missie een strategieplanning te maken.

Maak een actieplan en leer wat je moet doen om je doelen te bereiken.

Krijg tips en tricks over creatief boekhouden in a smart way.

Leer meer tips over timemanagement.

Creëer een supergemotiveerd team dat meer doet dan je verwacht.

Wealth and Health Mastery

In dit programma gaan we de ‘wealth’ en ‘health’ van je bedrijf naar het volgende niveau tillen. Een bedrijf kan maar zo sterk worden als de leider ervan!

Er zal dus gefocust worden op krachtig, energiek leiderschap met onmiddellijke groei in je bedrijf: doelen stellen en daar als leider naartoe werken.

Ook hier blijven meetbare resultaten de sleutelfactor!

Creëer het leven en bedrijf dat je verdient.

Business Entrepreneurial Optimization

Dit is een strategisch traject door waarden gedreven en komt voor jou op het juiste moment. Je zal geïnspireerd, getriggerd en gevoed worden om nieuwe en unieke businessideeën naar boven te laten komen om op weg te gaan naar het volgende level in jouw carrière als ondernemer.

Immers hier kom je bijvoorbeeld te weten hoe je je bedrijf kan schalen, wat goede en minder goede investeringen zijn, alsook boekhoudkundige inzichten toegespitst op de schaling van je bedrijf.

Ook zal je inzichten verwerven om financieel te optimaliseren om zo ook optimaal de vruchten te kunnen plukken van jouw inzet en durfkracht.

LEADERSHIP INTENSIVE

De Leadership Intensive heeft de missie om jou te helpen transformeren naar iemand met fundamenteel leiderschap.

Tijdens deze opleiding van de Leadership Intensive maken we je sterker als persoon en als ondernemer, zodat je onderneemt met een goed beredeneerd gevoel. Immers, je bedrijf is maar zo sterk als de persoon die de leiding heeft.

Succesvolle gewoontes van topondernemers om een duidelijk meetbaar resultaat te creëren komen hier dus zeker ook aan bod: uitdiepen van de waarden en normen, visie en missie van je bedrijf zodat deze afgestemd zijn op je doel dat je wil behalen.

Triple Your Sales

Tijdens dit programma leer je meer zelfvertrouwen in sales te verwerven voor jezelf én voor je medewerkers, omzet te boosten en winst te optimaliseren.

Een zeer gedegen, inspirerende en motiverende opleiding voor jezelf én je collega’s!

Een aanrader om de productiviteit, voldoening, zelfvertrouwen én het resultaat van je salesteam een extra boost te geven!

Business Almighty

Tijdens dit volledige programma bouwen we methoden om en implementeren we die vervolgens via een verbeterend automatisch systeem.

Deze volledige cyclus werkt toe naar meer resultaat voor het bedrijf én het leiderschap.

Registratienummer KMO-Portefeuille: DV.O222761

0
    0
    Uw winkelwagentje
    Your cart is empty